OM OSS

ENT Møbeldesign består av Ingrid Barsnes og Linn Adine Andersen. Vi er to ivrige møbelsnekkere som etter to år ved Møbelsnekkerskolen i Mysen, en tradisjonsrik institusjon, fulgte drømmen om å åpne eget møbelsnekkerverksted. Den lille byen i Indre Østfold har lange tradisjoner med håndverksfaget, og vi er ydmyke over å få være en del av byens møbelhistorie i fremtida. 


Ingrid har tidligere erfaring som kunst- og håndverkslærer. Ho er født og oppvokst i Oslo, men trives godt her på bygda! Selv om tegning og maling fortsatt opptar noe av tiden er det møbelsnekring som er den nye lidenskapen.


Linn Adine er utdannet kulturprosjektleder, og opprinnelig fra Spydeberg, et steinkast unna Mysen. Hennes lidenskap har alltid vært å skape ting - det seg være arrangementer, stemninger eller kunst. Nå er det møbler og treverk som opptar hvert eneste ledige minutt i huet, og ho elsker det!


Vi deler ønsket om å bevare og ta vare på fremfor å følge bruk og kast-mentaliteten som i dag råder i vårt samfunn, og bærekraft og miljø er en stor del av hverdagen vår. Vi lager det som varer.


Sammen håper vi å kunne være et godt bidrag til det å bevare og videreutvikle historien om møbelproduksjon i Mysen. Vi ønsker et tett forhold til våre kunder og samarbeidspartnere - og ønsker alle og enhver hjertelig velkommen på besøk inn til drømmen vår i Jernbanegata 2!