OM OSS

ENT Møbeldesign består av Ingrid Barsnes. 


En ivrig møbelsnekker som etter to år ved Møbelsnekkerskolen i Mysen, en tradisjonsrik institusjon, fulgte drømmen om å åpne eget møbelsnekkerverksted. Den lille byen i Indre Østfold har lange tradisjoner med håndverksfaget, og hun er ydmyk over å få være en del av byens møbelhistorie i fremtiden. 


Fra tidligere har Ingrid erfaring som kunst- og håndverkslærer. Hun er født og oppvokst i Oslo, men trives godt her på bygda! Selv om tegning og maling fortsatt opptar noe av tiden er det møbelsnekring som er den nye lidenskapen.


ENT er etablert med ønsket om å bevare og ta vare på fremfor å følge bruk og kast-mentaliteten som i dag råder i vårt samfunn, og bærekraft og miljø er en stor del av hverdagen i verkstedet. Her produseres det som varer.


Håpet er å kunne være et godt bidrag til det å bevare og videreutvikle historien om møbelproduksjon i Mysen. ENT ønsker et tett forhold til kunder og samarbeidspartnere - og ønsker alle og enhver hjertelig velkommen på besøk inn til drømmeverkstedet i Jernbanegata 2!