Våre samarbeidspartnere

Her kan du lese litt om de vi samarbeider med. Det er nemlig noen ordentlig fine folk!

Venneforeningen for Møbelsnekkerfaget i Mysen


Vi deler lokaler med Venneforeningen for Møbelsnekkerfaget i Mysen, og har samarbeidet om etableringen av møbelsnekkerverkstedet i Jernbanegata 2.


Høvelbenkene vi bruker til daglig er sponset av Eidsberg Sparebank, og to av dem er ledig for utlån! Er du hobbysnekker, møbelsnekker, faglært eller ufaglært, kan du leie deg en plass hos oss. 


I samarbeid med Venneforeningen arrangerer vi ulike kurs som gir deg et innblikk i møbelsnekkerfaget. Mer informasjon om dette finner du på Venneforeningens Facebookside.

Møbeltapetserer
Hilde Skjønhaug


De som kjenner Hilde veit at ho er litt av en type, og det er av den gode typen! Viktigst i denne sammenhengen er at ho er en utrolig dyktig møbeltapetserer.


Vi samarbeider med Hilde dersom et prosjekt trenger en møbeltapetserers kunnskap. Hilde har 15 års erfaring, og har vært borti det meste. Hvert år hjelper hun flere av elevene på Møbelsnekkerskolen som ønsker et lite innblikk i dette faget, i tillegg til at hun har en praksiskandidat og driver egen bedrift. For ei dame! 


Dersom du ønsker å kontakte Hilde Skjønhaug direkte kan hun nåes på telefon 415 61 403, eller e-post: kviller@online.no.

Møbelsnekkerskolen


Møbelsnekkerskolen, tidligere Østfold Møbelsnekkerskole, er en tradisjonsrik institusjon som har vært i drift siden 1926. Her kan elever gå et to-årig løp hvor skolehverdagen består av en fordypning i møbelsnekkerfaget.


Både Ingrid og Linn Adine er tidligere elever ved Møbelsnekkerskolen, og har fortsatt et tett samarbeid med rektor og lærere. Skolen ligger et steinkast unna verkstedet, og hver fredag har vi to praksiselever fra skolen hos oss.


Du kan lese mer om Møbelsnekkerskolen på deres nettsider, Facebook eller følge deres hverdag på Instagram.

Vil du samarbeide med oss?


Har du en idé du kunne trengt litt hjelp med? Eller et prosjekt du tror vi kunne passet til?

Ta kontakt med oss! Vi elsker å jobbe med andre, gjerne også på tvers av bransjer.